Een enthousiaste onderneming met hart voor het ambacht

Vanuit de werkplaats in Langbroek bedient Van de Waerdt Interieur zowel de zakelijke als particuliere markt. Het bedrijf is kleinschalig en laagdrempelig; de lijnen zijn kort. Een enthousiaste onderneming met hart voor het ambacht.

Interieurbouw

Ervaring, kennis en liefde voor het vak
is wat u terugziet in onze producten

Plaatmateriaal, fineer, massief hout, alles kunnen we verwerken in onze uitstekend uitgeruste werkplaats. Persoonlijk contact vinden wij ontzettend belangrijk. Wij besteden liever een uur langer bij een klant zodat u precies krijgt wat u wilt, dan dat we achteraf horen dat het tegenvalt.

vd waerdt_1

"

Eigenaar

Frank van de waerdt

Frank is dé echte vakman, ongelofelijk precies en wil altijd het beste voor de klant. Frank is gediplomeerd meubelmaker & interieurbouwer met oog voor detail, maar verliest nooit het uiteindelijke doel uit het zicht. Zijn creatieve ideeën leveren elke keer weer prachtige, maar ook praktische oplossingen op.

Frank van de Waerdt
Marleen van de Waerdt

"

Eigenaar

Marleen van de waerdt

Zijn vrouw Marleen is de stille achterliggende kracht, die zorgt dat alle administratie en overige bijkomende zaken op rolletjes lopen. Inmiddels werken zij samen met een aantal vaste medewerkers, stagiaires en lokale leveranciers en collega-vaklieden.

Floris van Cooten

Arjan Verwaal

Rene Walker

Designer

Molly Dunn

Designer

James Dixon

Designer
bel ons om uw droom interieur waar te maken