Meubels

Bij Van de Waerdt Interieurbouw kunt u terecht voor tafels, boekenkasten, tv-meubels en roomdividers op maat. Is uw woonstijl robuust, landelijk of verfijnd? Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw op maat gemaakte meubel perfect aansluit bij uw persoonlijke woonstijl.
Op maat gemaakte meubels

op maat
gemaakte meubels

In onze werkplaats wordt uw wens op ambachtelijke wijze omgetoverd tot het maatwerk meubel dat, zelfs tot in de kleinste details, geheel door u zelf kán worden bepaald. Bij het ontwerpen van een interieur of meubel op maat voor uw huiskamer houden wij rekening met de opstelling en indeling van de ruimte, en met diverse factoren zoals lichtval.

We bespreken met u uw persoonlijke stijl, uw speciale maatvoeringen en wensen wat betreft wooncomfort. Wij zorgen voor de juiste technische interieuroplossingen en ontwerpen/produceren te allen tijde een kwalitatief hoogwaardig product voor u.
Een geweldig ambacht!

Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden bij u in huis of kantoor te komen bekijken en denken graag met u mee. Neem vrijblijvend contact met ons op door het contactformulier in te vullen met uw vraag, of bel naar 06 – 1309 3632.

bel ons om uw droom interieur waar te maken